کود Omega
استفاده بیش از حد کودهای شیمیایی نظیر اوره و فسفات ، کودهای دامی ، وکودهای حاوی فلزات سنگین و همچنین عدم رعایت تناوب کشت ، بستر کشت محصولات را با بالابردن شوری و قلیایی کردن خاک و خراب کردن ساختمان و دانه بندی خاک نامناسب برای کشت ها مینماید و بسیاری از عناصر در خاک تثبیت و غیر قابل استفاده برای گیاهان می گردند.
اسیدهای هیومیک و فولویک با بهبود دانه بندی و کاهش اسیدیته خاک و فعال کردن میکروارگانیسم ها باعث بهبود حرکت ریشه ، جذب بهتر مواد غذایی و در نتیجه رشد مناسب گیاه می گردد.
- مقاوم ساختن گیاهان در مقابل تنشهای محیطی مانند خشکی، گرما، سرما و همچنین آفات و بیماریها
- تبدیل فرمهای غیر قابل جذب عناصر در خاک به فرمهای قابل جذب از طریق کلات کردن آنها
- تحریک گیاه برای جذب هر چه بیشتر عناصر غذایی از خاک
- افزایش جمعیت میکروارگانیسمهای مفید خاک
- افزایش مواد آلی و بهبود شرایط فیزیکی خاک
- افزایش ریشهزایی و رشد ریشه
- افزایش قدرت جوانه زنی بذر
توصیه ها:
-توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد.
-کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد.
-آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد.
-با هیچ کود و سمی مخلوط نگردد.
| عناصرریزمغذی | فسفر | پتاس | هیومیک | فولیک |
|---|---|---|---|---|
| درصد | ۱۲% – ۱۴% | ۵% | ۵% | ۳% |
| نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
|---|---|---|
| درختان میوه | بعد از گلدهی ۲-۴ بار تکرار در طول دوره رویشی | ۱۰-۱۵ لیتر در هکتار |
| حبوبات | ۴-۶ برگی – تکرار یک ماه بعد | ۱۰-۱۵ لیتر در هکتار |
| کدو و جالیز | ۸ برگی – تکرار یک ماه بعد | ۱۰-۱۵ لیتر در هکتار |
| پسته | بعد از ریزش گلها – تکرار ۲ بار بعد از یکماه | ۱۰-۱۵ لیتر در هکتار |
| غلات | ابتدای کشت – بعد از انتقال نشاء | ۱۰-۱۵ لیتر در هکتار |
| سیب زمینی | ۴-۶ برگی – تکرار یک ماه بعد | ۱۰-۱۵ لیتر در هکتار |
| ذرت – چغندر | ۴-۶ برگی – تکرار یک ماه بعد | ۱۰-۱۵ لیتر در هکتار |
| پنبه | ۶-۸ برگی – تکرار یک ماه بعد | ۱۰-۱۵ لیتر در هکتار |
| محصولات گلخانه ای | در طول دوره رشد | ۱لیتر در هزار متر مربع |



