کود Calcium22 اکیس کود مایع تغلیظ شده کلسیم
کلسیم عنصر بسیارکم تحرک و از طرفی ویژه در گیاهان میباشد که کمبود آن علائم بسیار مشهود و خسارت آوری در محصولات ایجاد میکند . بور نیز بعنوان انتقال دهنده سریع قند و کلسیم بسیار حائذ اهمیت است وجود همزمان این عناصر در کنار یکدیگر باعث افزایش راندمان ویژه این محصول و رفع سریع کمبود میگردد .
* افزایش انبارداری در میوهها و افزایش ماندگاری گیاهان زینتی
* افزایش کیفیت و عملکرد محصولات زراعی و باغی
* افزایش مقاومت در برابر بیماریها مانند لکه تلخی سیب، پوسیدگی گلگاه گوجه فرنگی و هندوانه
* سفتی بیشتر میوهها و جلوگیری از لهیدگی آنها
* افزایش محصول به دلیل بهبود کیفیت گلدهی و کاهش ریزش گل
* کاهش آسیب ناشی از سرما و افزایش مقاومت گیاهان در برابر شوری
عناصرریزمغذی | کلسیم | بور | نیتروزن | منیزیم | بر | منگنز | مس | روی | مولیبدن |
درصد | ۲۲٫۵% | ۰٫۰۷۵% | ۱۵% | ۳% | ۰٫۰۷۵% | ۰٫۱۵% | ۰٫۰۶% | ۰٫۰۳% | ۰٫۰۰۱۵% |
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
سیب و گلابی | بعد از گلدهی و میوه دهی تکرار به فاصله ۲۱ روز | ۳-۴ لیتر در هزار |
گوجه فرنگی | بعد از تشکیل میوه | ۲-۳ لیتر در هزار |
درختان میوه | بعد از تشکیل میوه | ۳-۴ لیتر در هزار |
جالیز | بعد از تشکیل میوه | ۲-۳ لیتر در هزار |
سیب زمینی | بعد از غده دهی | ۳-۴ لیتر در هزار |
انگور | بعد از گلدهی | ۳-۴ لیتر در هزار |