کود K40 اکیس
پتاسیم نقش کاتالیزوری داشته، در نقل و انتقال مواد، کنترل تبخیر و تعرق، فعالیتهای آنزیمی نقش دارد. از نقشهای آن می توان به افزایش مقاومت گیاهان در برابر آفات و بیماریها، کم آبی، تنش های محیطی ،بهبود کمی و کیفی ، افزایش طول عمر گلهای بریده و تشدید فتوسنتز اشاره نمود که کمبود آن باعث کاهش گلچه ها و همچنین کوتاهی سنبله گل، تاخیر در گل دهی، و زردی عمومی در برگهای مسن گردد.
*افزایش مقاومت گیاهان در برابر آفات و بیماریها
* افزایش مقاومت گیاهان در برابر سرمازدگی و خشکی
*افزایش عملکرد محصول
*درشت شدن میوه
عناصرریزمغذی | پتاس | نیتروژن |
درصد | ۴۰% | ۳% |
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
درختان میوه هسته دار | بعد از میوه دادن ۲- ۳ تکرار بعد از ۱۵ روز | ۴-۳ لیتر در هزار |
سیب – گلابی – کیوی | بعد از میوه دادن ۲- ۳ تکرار بعد از ۱۵ روز | ۴-۳ لیتر در هزار |
سیب زمینی | ۴ – ۶ هفته قبل از برداشت | ۴-۳ لیتر در هزار |
گوجه فرنگی | بعد از گل دهی – زمان تشکیل میوه | ۴-۳ لیتر در هزار |
مرکبات | بعد از تشکیل میوه | ۴-۳ لیتر در هزار |
انگور | در زمان سفت شدن حبه ها – قبل از رسیدن انگور | ۴-۳ لیتر در هزار |
توت فرنگی | بعد از گلدهی و تکرار در صورت نیاز | ۴-۳ لیتر در هزار |
جالیز و صیفی | بعد از تشکیل میوه | ۴-۳ لیتر در هزار |