کود مایع تغلیظ شده کلسیم
کلسیم عنصر بسیارکم تحرک و از طرفی ویژه در گیاهان میباشد که کمبود آن علائم بسیار مشهود و خسارت آوری در محصولات ایجاد میکند . بور نیز بعنوان انتقال دهنده سریع قند و کلسیم بسیار حائذ اهمیت است وجود همزمان این دو عنصر در کنار یکدیگر باعث افزایش راندمان ویژه این محصول و رفع سریع کمبود میگردد . ترکیبات آمینو اسید این محصول نیز به کارآمدی این محصول در برابر افزایش مقاومت به تنش های محیطی ورنگ آوری محصول بهبود میبخشد
* افزایش انبارداری در میوهها و افزایش ماندگاری گیاهان زینتی
* افزایش کیفیت و عملکرد محصولات زراعی و باغی
* افزایش مقاومت در برابر بیماریها مانند لکه تلخی سیب، پوسیدگی گلگاه گوجه فرنگی و هندوانه
* سفتی بیشتر میوهها و جلوگیری از لهیدگی آنها
* افزایش محصول به دلیل بهبود کیفیت گلدهی و کاهش ریزش گل
* کاهش آسیب ناشی از سرما و افزایش مقاومت گیاهان در برابر شوری
عناصرریزمغذی | کلسیم | بور | اسیدهای ارگانیک | اسیدهای آمینه |
درصد | ۱۰% | ۲% | ۱۰% | ۱۰% |
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
سیب و گلابی | بعد از گلدهی | ۳-۴ لیتر در هزار |
گوجه فرنگی | بعد از تشکیل میوه | ۲-۳ لیتر در هزار |
درختان میوه | بعد از تشکیل میوه | ۳-۴ لیتر در هزار |
جالیز | بعد از تشکیل میوه | ۲-۳ لیتر در هزار |
سیب زمینی | بعد از غده دهی | ۳-۴ لیتر در هزار |
انگور | بعد از گلدهی | ۳-۴ لیتر در هزار |
-توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد
-کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد
-آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد
-با هیچ کود و سمی مخلوط نگردد