فروت ست باعث میشود که در زمان خواب زمستانی درختان میوه ، عناصر مهم غذایی در درختان ذخیره شده و در زمان جوانه زنی و فعالیت مجدد گیاهان فعالیت زیستی (با توجه به عدم حضور برگ در گیاهان خزان کننده و دمای پائین خاک) دچار اختلال نشود و گیاه در مقابل عوامل محیطب مثا سرما مقاوم شده و مراحل گلدهی و تشکیل میوه دچار اختلال نگردد
وجود ۳ عنصر مهم روی ، بور و نیتروژن در فروت ست یعنی گرده افشانی ، تشکیل گل و عدم ریزش گل و در نتیجه میوه دادن بسیار حائذ اهمیت میباشد
*دارای عناصر ریز مغذی بصورت کلات EDTA
* زمستان گذرانی مناسب و شروع مناسب فعالیت گیاه در بهار
*تلقیح و گرده افشانی و در نتیجه گلدهی بهتر
*جلوگیری از ریزش گل
*برطرف کردن علائم کمبود لکه سیاه سیب ، قلب سیاه چغندر ؛ عدم یکنواختی حبه ها در انگور و ….
عناصرریزمغذی | روی | بور | نیتروژن |
درصد | ۶% | ۳% | ۳% |
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
درختان میوه | ابتدای جوانه زدن، قبل از گلدهی – بعد از برداشت | ۱-۲ لیتر در هزار |
مرکبات | ابتدای رشد بعد از گلدهی | ۱ لیتر در هزار |
انگور | ابتدای جوانه زدن،قبل از گلدهی – بعد از برداشت | ۱-۲ لیتر در هزار |
گوجه فرنگی – خیار | قبل از گلدهی با ۳ – ۴ بار تکرار | ۱-۲ لیتر در هزار |
چغندر – سیب زمینی | مرحله ۶-۸ برگی | ۱-۲ لیتر در هزار |
ذرت – سویا | مرحله ۶-۸ برگی | ۱-۲ لیتر در هزار |
سبزی و صیفی | مرحله ۴-۶ برگی – قبل از گلدهی | ۱ لیتر در هزار |
-توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد
-کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد
-آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد
-با هیچ کود و سمی مخلوط نگردد