حاوی درصد بالای فسفر بهمراه منیزیم تاثیر بسیار زیادی در ریشه زایی و گل انگیزی و تولید میوه دارد . فسفر بعنوان یک عنصر ساختمانی در اسیدهای نوکلوئیک بعنوان ناقل اطلاعات ژنتیکی نقش دارد . همچنین اهمیت زیادی در تولید و انتقال انرژی در گیاهان از طریق ATP دارد . فسفر بعد از نیتروژن مهمترین عنصر غذایی و پرمصرف میباشد.
*افزایش گلدهی و میوه
* افزایش توسعه سیستم ریشه
*دارای عناصر میکرو بخصوص درصد مناسب منیزم در رشد رویشی
عناصرریزمغذی | پتاس | نیتروژن |
درصد | ۵۲% | ۳% |
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
درختان میوه هسته دار | بعد از میوه دادن ۲- ۳ تکرار بعد از ۱۵ روز | ۴-۳ لیتر در هزار |
سیب – گلابی – کیوی | بعد از میوه دادن ۲- ۳ تکرار بعد از ۱۵ روز | ۴-۳ لیتر در هزار |
سیب زمینی | ۴ – ۶ هفته قبل از برداشت | ۴-۳ لیتر در هزار |
گوجه فرنگی | بعد از گل دهی – زمان تشکیل میوه | ۴-۳ لیتر در هزار |
مرکبات | بعد از تشکیل میوه | ۴-۳ لیتر در هزار |
انگور | در زمان سفت شدن حبه ها – قبل از رسیدن انگور | ۴-۳ لیتر در هزار |
توت فرنگی | بعد از گلدهی و تکرار در صورت نیاز | ۴-۳ لیتر در هزار |
جالیز و صیفی | بعد از تشکیل میوه | ۴-۳ لیتر در هزار |
-توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد
-کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد
-آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد
-با هیچ کود و سمی مخلوط نگردد