حاوی درصد بالای فسفر بهمراه منیزیم تاثیر بسیار زیادی در ریشه زایی و گل انگیزی و تولید میوه دارد . فسفر بعنوان یک عنصر ساختمانی در اسیدهای نوکلوئیک بعنوان ناقل اطلاعات ژنتیکی نقش دارد . همچنین اهمیت زیادی در تولید و انتقال انرژی در گیاهان از طریق ATP دارد . فسفر بعد از نیتروژن مهمترین عنصر غذایی و پرمصرف میباشد.
*افزایش گلدهی و میوه
* افزایش توسعه سیستم ریشه
*دارای عناصر میکرو بخصوص درصد مناسب منیزم در رشد رویشی
عناصرریزمغذی | فسفر | منیزیم | نیتروژن | روی | آهن |
درصد | ۳۸% | ۸% | ۴% | ۱۴۰۰ | ۷۰۰ |
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
درختان میوه | قبل از گلدهی و آغاز رویش | ۱٫۵ – ۳ لیتر در هزار |
مرکبات | قبل از گلدهی و آغاز رویش | ۱٫۵ – ۳ لیتر در هزار |
انگور | قبل از گلدهی و آغاز رویش | ۱٫۵ – ۳ لیتر در هزار |
محصولات گلخانه ای | رشد رویشی | ۱٫۵ – ۲ لیتر در هزار |
گیاهان زراعی | ابتدای کشت – بعد از انتقال نشاء | ۱٫۵ – ۲ لیتر در هزار |
-توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد.
-کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد.
-آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد.
-با هیچ کود و سمی مخلوط نگردد.