شوگر پرو با غلظت بالای قند
شوگر پرو نسل جدیدی از کودها با فرمول منحصر بفرد است . شوگرپرو باعث افزایش سنتز ساکاروز میگردد . و تاثیرمستقیم بر روی رسیدن و شیرینی میوه با افزایش درجه بریکس (ºBx) میگردد. این محصول بر پایه آمینو اسیدها ، اسید فولویک مواد آلی و پلی ساکاریدهای داخل میوه است
*افزایش قند میوه و در نتیجه بهبود طعم و مزه
* افزایش مقاومت گیاهان در برابر تنشهای محیطی
* افزایش عملکرد محصول
*درشت شدن محصول
* جذب بهتر مواد غذایی
عناصرریزمغذی | الیگوساکاریدها | آمینواسید آزاد | اسید فولویک | نیتروژن |
درصد | ۲۹% | ۹٫۵% | ۱۵% | ۴% |
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
درختان میوه | ۲-۴ بارتکرار بسته به نیاز گیاه – هر ۱۰ – ۱۵ روز | ۳-۴ لیتر در هزار |
گیاهان زراعی | ۲-۴ بارتکرار بسته به نیاز گیاه – هر ۱۰ – ۱۵ روز | ۱-۳ لیتر در هزار |
سبزی – صیفی | ۲-۴ بارتکرار بسته به نیاز گیاه – هر ۱۰ – ۱۵ روز | ۲-۴ لیتر در هزار |
بذر مال | محلول ۱% جهت آغشته کردن بذر یا نشاء |
-توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد
-کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد
-آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد
-با هیچ کود و سمی مخلوط نگردد