عصاره جلبــک دریایی
عصاره جلبک دریایی شامل هورمون های گیاهی وموادغذایی طبیعی، عناصر ریزمغذی و معدنی، کربوهیدرات هایی مانند آلجینیک اسید و پلی ساکارید است. این جلبک شامل مواد آنتی توکسین بوده که به دفع آفات، ویروس ها و باکتری ها کمک می کند .
آلجینیک اسید به عنوان تهویه کننده خاک (از طریق نگهداری آب)، بهبود دهنده شرایط گیاه (به دلیل نگهداری آب به شکل خمیر ویسکوز در دیواره سلول است) در جلبک دریایی وجود دارد. این ویژگی های خاص آلجینیک اسید باعث دریافت رادیکال های فلزی (جیوه، سرب، کادمیم و …) و تبدیل به نوعی از پلیمرهای درشت مولکول و سنگین در خاک می شوند.
*تکمیل کننده عناصرغذایی و افزایش وبهبود کیفیت محصول
* بهبود شکوفه دهی وتشکیل میوه، افزایش ضخامت واندازه برگ ها
* کمک به گیاهان برای تحمل استرس وتنش های محیطی
*افزایش رشد ریشه و ساقه، تحریک تقسیم سلولی و افزایش اندازه میوه
*قابل استفاده به روش های مختلف ازجمله روش خاکی، محلول پاشی و انواع روش های آبیاری
توسیه مصرف | پتاس | آلجینیک اسید | نیتروژن |
درصد | ۳۳% | ۸% | ۰٫۸% |
توصیه مصرف | |
محلولپاشی | ۱۵۰-۲۰۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب / ۳-۴ بار تکرار شود، در فاصله ۱۰-۱۵ روز در طول فصل رشد. محلول پاشی پس از باردهی می توان اثربخشی بهتری داشته باشد. مقدار مصرف اشاره به ۱۰۰۰ لیتر آب در هر هکتار است. |
آب آبیاری | ۳-۴ کیلوگرم در هکتار / ۲-۳ بار در طول فصل رشد تکرار شود. |
-توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد
-کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد
-آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد
-با هیچ کود و سمی مخلوط نگردد