کود Phospite120
کود Phospite120 فالکون محصولی دو منظوره (کود + قارچ کش)
بمنظور بهبود سیستم ایمنی و گسترش ریشه و در نتیجه بهبود عملکرد و رنگ میوه میگردد .این محصول با اختلال سوخت و ساز پاتوژن موجب مهار رشدآن میگردد . همچنین باعث تحریک و پشتیبانی مکانیسم دفاعی گیاه از طریق تحریک تولید مولکولهای دفاعی (فیتوآلکسین) و مقاومت در برابر بسیاری از بیماریهای خاکزی مانند مرگ گیاهچه و بوت همیری جالیز ، سفیدک دروغین سیب زمین ی، گموز مرکبات و لکه موجی سیب زمینی و گوجه فرنگی، شانکر ساقه و طوقه سیب زمینی و کدوئیان و … میگردد . مقادیر متناسب فسفر و پتاسیم این ترکیب را به عنوان منبع مناسبی جهت افزایش تعداد گل و میوه، زودرسی محصول و بهبود کیفیت محصول معرفی می کند.
- افزایش مقاومت گیاه در برابر بیماریها
- افزایش توسعه سیستم ریشه
- افزایش تعداد گل و میوه
- زودرسی و بهبود طعم و رنگ گیاه
- برطرف کردن علائم کمبود لکه سیاه سیب ، قلب سیاه چغندر ؛ عدم یکنواختی حبه ها در انگور و …
توصیه ها:
– توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد
– کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد
– آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد
– با قابلیت اختلاط باسایر کودها و سموم با انجام آزمایش قبل از مصرف
عناصرریزمغذی | فسفر | پتاس |
---|---|---|
درصد | 60% | 60% |
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
---|---|---|
درختان میوه | ۲-۴باراز زمان گلدهی تا تشکیل میوه تکرار ۱هفته تا ۱۰ روز | ۲-۳ لیتر در هزار |
سیب زمینی | ۲-۴ بار از زمان غده دهی – تکرار ۱۰ روز بعد | ۲-۳ لیتر در هزار |
گوجه فرنگی | تا زمان تشکیل میوه | ۳-۴ لیتر در هزار |
مرکبات | ۳ بار ۱- بهار ۲- اوایل تابستان ۳- پائیر | ۱-۲ لیتر در هزار |
انگور | ۳-۴ بار از اوایل گلدهی تازمان بسته شدن – تکرار هر هفته | ۳-۴ لیتر در هزار |
توت فرنگی | ۳-۴ بار اوایل گلدهی تا تشکیل میوه | ۳-۴ لیتر در هزار |
خیار | ۴-۵ بار بعد از کاشت – تکرار هر ۲ هفته | ۳-۴ لیتر در هزار |