کود Calfal-B

کود Calfal-B

کود مایع تغلیظ شده کلسیم
کلسیم عنصر بسیارکم تحرک و از طرفی ویژه در گیاهان میباشد که کمبود آن علائم بسیار مشهود و خسارت آوری در محصولات ایجاد میکند . بور نیز بعنوان انتقال دهنده سریع قند و کلسیم بسیار حائذ اهمیت است وجود همزمان این دو عنصر در کنار یکدیگر باعث افزایش راندمان ویژه این محصول و رفع سریع کمبود میگردد . ترکیبات آمینو اسید این محصول نیز به کارآمدی این محصول در برابر افزایش مقاومت به تنش های محیطی ورنگ آوری محصول بهبود می بخشد

  • افزایش انبارداری در میوه‌ها و افزایش ماندگاری گیاهان زینتی
  • افزایش کیفیت و عملکرد محصولات زراعی و باغی
  • افزایش مقاومت در برابر بیماری‌ها مانند لکه تلخی سیب، پوسیدگی گلگاه گوجه فرنگی و هندوانه
  • سفتی بیشتر میوه‌ها و جلوگیری از لهیدگی آن‌ها
  • افزایش محصول به دلیل بهبود کیفیت گلدهی و کاهش ریزش گل
  • کاهش آسیب ناشی از سرما و افزایش مقاومت گیاهان در برابر شوری
Calfal-B

نوع گیاهمرحله رشدمحلولپاشی
سیب و گلابیبعد از گلدهی۳-۴ لیتر در هزار
گوجه فرنگیبعد از تشکیل میوه۲-۳ لیتر در هزار
درختان میوهبعد از تشکیل میوه۳-۴ لیتر در هزار
جالیزبعد از تشکیل میوه۲-۳ لیتر در هزار
سیب زمینیبعد از غده دهی۳-۴ لیتر در هزار
انگوربعد از گلدهی۳-۴ لیتر در هزار

عناصرریزمغذیالیگوساکاریدهاآمینواسید آزاداسید فولویکنیتروژن
درصد۲۹%۹٫۵%۱۵%۴%

مشاهده لیبل محصول

                                           

مشاهده بروشور محصول

                                           
calfal-b
keyboard_arrow_up