کود Calfal-B
کود مایع تغلیظ شده کلسیم
کلسیم عنصر بسیارکم تحرک و از طرفی ویژه در گیاهان میباشد که کمبود آن علائم بسیار مشهود و خسارت آوری در محصولات ایجاد میکند . بور نیز بعنوان انتقال دهنده سریع قند و کلسیم بسیار حائذ اهمیت است وجود همزمان این دو عنصر در کنار یکدیگر باعث افزایش راندمان ویژه این محصول و رفع سریع کمبود میگردد . ترکیبات آمینو اسید این محصول نیز به کارآمدی این محصول در برابر افزایش مقاومت به تنش های محیطی ورنگ آوری محصول بهبود می بخشد
- افزایش انبارداری در میوهها و افزایش ماندگاری گیاهان زینتی
- افزایش کیفیت و عملکرد محصولات زراعی و باغی
- افزایش مقاومت در برابر بیماریها مانند لکه تلخی سیب، پوسیدگی گلگاه گوجه فرنگی و هندوانه
- سفتی بیشتر میوهها و جلوگیری از لهیدگی آنها
- افزایش محصول به دلیل بهبود کیفیت گلدهی و کاهش ریزش گل
- کاهش آسیب ناشی از سرما و افزایش مقاومت گیاهان در برابر شوری
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
---|---|---|
سیب و گلابی | بعد از گلدهی | ۳-۴ لیتر در هزار |
گوجه فرنگی | بعد از تشکیل میوه | ۲-۳ لیتر در هزار |
درختان میوه | بعد از تشکیل میوه | ۳-۴ لیتر در هزار |
جالیز | بعد از تشکیل میوه | ۲-۳ لیتر در هزار |
سیب زمینی | بعد از غده دهی | ۳-۴ لیتر در هزار |
انگور | بعد از گلدهی | ۳-۴ لیتر در هزار |
عناصرریزمغذی | الیگوساکاریدها | آمینواسید آزاد | اسید فولویک | نیتروژن |
---|---|---|---|---|
درصد | ۲۹% | ۹٫۵% | ۱۵% | ۴% |