کود Fruit Set
فروت ست باعث می شود که در زمان خواب زمستانی درختان میوه ، عناصر مهم غذایی در درختان ذخیره شده و در زمان جوانه زنی و فعالیت مجدد گیاهان فعالیت زیستی (با توجه به عدم حضور برگ در گیاهان خزان کننده و دمای پائین خاک) دچار اختلال نشود و گیاه در مقابل عوامل محیطب مثا سرما مقاوم شده و مراحل گلدهی و تشکیل میوه دچار اختلال نگردد .
وجود ۳ عنصر مهم روی ، بور و نیتروژن در فروت ست یعنی گرده افشانی ، تشکیل گل و عدم ریزش گل و در نتیجه میوه دادن بسیار حائذ اهمیت می باشد.
- دارای عناصر ریز مغذی بصورت کلات EDTA
- زمستان گذرانی مناسب و شروع مناسب فعالیت گیاه در بهار
- تلقیح و گرده افشانی و در نتیجه گلدهی بهتر
- جلوگیری از ریزش گل
- برطرف کردن علائم کمبود لکه سیاه سیب ، قلب سیاه چغندر ؛ عدم یکنواختی حبه ها در انگور و …
توصیه ها:
– توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد
– کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد
– آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد
– دارای قابلیت اختلاط با اکثر کودها و سموم (بغیر از کودها و سموم اسیدی قوی) با انجام آزمایش قبل از مصرف
(شماره ثبت ماده کودی : 734993 )
عناصرریزمغذی | نیتروژن | روی کلات | بر محلول |
---|---|---|---|
درصد | ۳% | ۶% | 1% |
نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
---|---|---|
درختان میوه | ابتدای جوانه زدن، قبل از گلدهی – بعد از برداشت | ۱-۲ لیتر در هزار |
مرکبات | بعد از تشکیل میوه | ۱ لیتر در هزار |
انگور | ابتدای رشد بعد از گلدهی | ۱-۲ لیتر در هزار |
گوجه فرنگی - خیار | ابتدای جوانه زدن،قبل از گلدهی – بعد از برداشت | ۱-۲ لیتر در هزار |
چغندر - سیب زمینی | مرحله ۶-۸ برگی | ۱-۲ لیتر در هزار |
ذرت – سویا | مرحله ۶-۸ برگی | ۱-۲ لیتر در هزار |
سبزی و صیفی | مرحله ۴-۶ برگی – قبل از گلدهی | ۱ لیتر در هزار |