کود K52
پتاسيم نقش كاتاليزوري داشته، در نقل و انتقال مواد، كنترل تبخير و تعرق، فعاليتهاي آنزيمي نقش دارد. از نقشهاي آن مي توان به افزايش مقاومت گياهان در برابر آفات و بيماريها، كم آبي، تنش هاي محيطي ،بهبود كمي و كيفي ، افزايش طول عمر گلهاي بريده و تشديد فتوسنتز اشاره نمود كه كمبود آن باعث كاهش گلچه ها و همچنين كوتاهي سنبله گل، تاخير در گل دهي، و زردي عمومي در برگهاي مسن گردد.
- افزایش مقاومت گیاهان در برابر آفات و بیماریها
- افزایش مقاومت گیاهان در برابر سرمازدگی و خشکی
- افزایش عملکرد محصول
- درشت شدن میوه
توصیه ها:
-توصیه های فوق کلی بوده و میزان دقیق مصرف بسته به نوع و سن گیاه میباشد.
-کمبود عناصر (براساس آزمون خاک و برق) و شرایط محیطی با مشورت متخصص کشاورزی میباشد.
-آزمایش در سطح محدود قبل از مصرف توصیه میگردد.
– با قابلیت اختلاط باسایر کودها و سموم با انجام آزمایش قبل از مصرف
-با کودها و سموم اسیدی قوی مخلوط نگردد.
ثبت ماده کودی : 524738
| عناصرریزمغذی | پتاس | نیتروژن |
|---|---|---|
| درصد | ۵۲% | ۳% |
| نوع گیاه | مرحله رشد | محلولپاشی |
|---|---|---|
| درختان میوه هسته دار | بعد از میوه دادن ۲- ۳ تکرار بعد از ۱۵ روز | ۴-۳ لیتر در هزار |
| سیب – گلابی – کیوی | بعد از میوه دادن ۲- ۳ تکرار بعد از ۱۵ روز | ۴-۳ لیتر در هزار |
| سیب زمینی | ۴ – ۶ هفته قبل از برداشت | ۴-۳ لیتر در هزار |
| گوجه فرنگی | بعد از گل دهی – زمان تشکیل میوه | ۴-۳ لیتر در هزار |
| مرکبات | بعد از تشکیل میوه | ۴-۳ لیتر در هزار |
| انگور | در زمان سفت شدن حبه ها – قبل از رسیدن انگور | ۴-۳ لیتر در هزار |
| توت فرنگی | بعد از گلدهی و تکرار در صورت نیاز | ۴-۳ لیتر در هزار |
| جالیز و صیفی | بعد از تشکیل میوه | ۴-۳ لیتر در هزار |



