سولفات روی

کود سولفات روی

روی عنصری است که در مقادیر کم و حیاتی برای گیاه لازم است تا اجازه فعالیتهای فیزیولوژیک را به گیاه داده و این فعالیت ها نقش مهمی در فرآیندهای فتوسنتز و تشکیل قند، سنتز پروتیین، حاصلخیزی و رشد و مقاومت در برابر بیماری دارند. هنگامیکه کمبود روی رخ میدهد این فعالیتهای فیزیولوژیک تضعیف شده و سلامت و حاصلخیزی گیاه بسیار تحت تاًثیر قرار میگیرد که باعث افت محصول و پایین آمدن کیفیت آن میشود. ذرت، برنج، حبوبات، مرکبات و درختان میوه بخصوص انگور بیشترین عکس العمل را نسبت به کمبود روی از خود نشان می دهند. هویج، گیاهان علوفه ای و جو مقاومترین گیاهان در برابر کمبود روی هستند.

  • افزایش تولید هورمون اکسین و مقابله با پیری زودرس
  • افزایش گلدهی و تولید میوه
  • جلوگیری از ریزش گل
  • موثر در سنتز اسيدهاي نوكلئيك

نوع گیاهمرحله رشدآب آبیاری
درختان میوهپس از هرس – بهار پس از ریزش گلهازمستان
۲- ۵ در هزار هر ۱۵ روز یکبار۳۰۰-۲۰۰ گرم برای هر درخت
زراعتیکماه پس از کشت تا رفع علائم کمبودقبل از کاشت همراه با سایر کودها
۲-۳ در هزار هر ۲۰ روز یکبار۸۰-۴۰ کیلو در هکتار

مشاهده لیبل محصول

                                           
keyboard_arrow_up